DSC_1670

Τοπική πρώτη ύλη από το χωράφι στο τραπέζι σας

Στο εστιατόριό μας στην Παλιά Χερσόνησο, η δημιουργική μας κουζίνα δεν είναι απλώς μια φιλοσοφία, αλλά ένας τρόπος ζωής. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ποιότητα των πρώτων υλών είναι η βάση για κάθε γαστρονομικό αριστούργημα. Για αυτό, έχουμε αναπτύξει μια στρατηγική που εξασφαλίζει ότι κάθε πιάτο που σερβίρουμε περιέχει τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά, κατευθείαν από το χωράφι στο τραπέζι σας.

Με τα μενού μας να ανανεώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι σεφ μας επιλέγουν μόνο προϊόντα που βρίσκονται στην ακμή τους. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πιάτο που απολαμβάνετε είναι γεμάτο με τις πιο ζωντανές γεύσεις και τα πιο θρεπτικά συστατικά.

Έχουμε φυτέψει χωράφια με όλα τα λαχανικά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας για να διασφαλίσουμε ότι θα σερβίρουμε προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας στους καλεσμένους μας. Η δέσμευσή μας στις εποχιακές, βιολογικές πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς με την ίδια φιλοσοφία με εμάς – ουδέτερος άνθρακας, χωρίς πλαστικά, βιολογικά, βιώσιμα και με χαμηλή παρέμβαση – είναι ακλόνητη.

Η επιλογή μας για συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς δεν είναι τυχαία. Οι συνεργάτες μας, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο όραμα για τη βιωσιμότητα και την ποιότητα, καλλιεργούν τα προϊόντα τους με μεράκι και σεβασμό προς τη φύση. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι τα υλικά που φτάνουν στην κουζίνα μας είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκα και αγνά.

Η προσέγγισή μας “από το χωράφι στο τραπέζι” δεν αφορά μόνο τη φρεσκάδα και την ποιότητα των υλικών. Είναι επίσης μια δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας. Χρησιμοποιώντας τοπικά και εποχιακά προϊόντα, μειώνουμε το αποτύπωμα άνθρακα και ενισχύουμε τις τοπικές κοινότητες.

Σε κάθε μπουκιά από τα πιάτα μας, μπορείτε να γευτείτε την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και τη βιωσιμότητα. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους καλεσμένους μας μια γαστρονομική εμπειρία που είναι τόσο αυθεντική όσο και συναρπαστική.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το εστιατόριό μας και να ανακαλύψετε τη μαγεία της δημιουργικής κουζίνας μας. Αφήστε τις γεύσεις της Κρήτης να σας ταξιδέψουν μέσα από τα πιάτα μας, φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, απευθείας από τα χωράφια των τοπικών παραγωγών στο τραπέζι σας.

Σχετικά Άρθρα